Gaatjes maken

Met meer als 20 jaar ervaring zijn we kampioen in gaatjes maken in de oren.

We werken zonder afspraak, spring gewoon binnen. Het is wel aan te raden een rustig moment uit te kiezen.

De prijs is afhankelijk van het model. Het is eveneens mogelijk om ze per stuk te kopen, in plaats van per paar. Kom in de winkel kijken voor de juiste informatie.

Onze oorpiercings zijn 100% steriel en conform aan de wetgeving. Het materiaal bestaat uit chirurgisch staal, en is bijgevolg dus hypoallergeen, nikkelafgifte-, lood-, cadmium- en kobalt-vrij.

 

Waarom voor ons kiezen?

Volledig ingekapselde oorbellen

Wij gebruiken het systeem Inverness. Zij hebben als enige systeem in de wereld 100% ingekapseld oorpiercings, individueel verpakt in steriele cassettes. Deze 100% ingekapselde oorbellen zorgen ervoor dat het onmogelijk is om de oorbel aan te raken voordat deze in het oor worden geprikt. Ga je voor veilig en steriel dan ga je voor 100% ingekapselde oorbellen.

 

Gepatenteerde veiligheidssluiting

De gepatenteerde, niet verstelbare, veilige pousset garandeert een optimaal verloop van het herstel van het oor. Bovendien beschermt deze sluiting het oor tegen geprik in de hals door de scherpe punt van de oorbel. Een aangename slaaprust gegarandeerd.

 

Zonder afspraak

We werken zonder afspraak. Spring dus gerust binnen wanneer het voor u past. We raden wel aan om een rustig moment uit te kiezen, zeker bij nerveuze kindjes.

Meestal zijn er twee medewerkers aanwezig. Als dat de voorkeur is, kunnen we dan aan beide kanten tegelijkertijd gaatjes maken.

Schietoorbellen

Hoe werkt het?

Gaatjes maken stap 1

Stap 1

Allereerst wordt het oor grondig ontsmet. De oorpiercings zelf zijn steriel voorverpakt.

Gaatjes maken stap 2

Stap 2

Samen beslissen we waar de oorpiercing moet geplaatst worden. Zo zijn we zeker dat de piercing komt, waar jij wilt en dat de twee oren mooi gelijk staan.

Gaatjes maken stap 3

Stap 3

Supersnel, 100% steriel en conform de wetgeving wordt het gaatje gemaakt met behulp van de piercingmachine. Dit verloopt zonder luide knal en is zo goed als pijnloos

Nazorg

Tips en advies voor het genezingsproces

Nazorg v2